eller vinnaren får laga Pavlova

Då var kvällens avsnitt över och så också det första programmet från Stockholm. Det gick ju riktigt bra! Vinnare i första tävlingen och mycket beröm för min trevliga lilla pastarätt. Lagade raviolin hemma i köket i Lund någon vecka innan programmet och tyckte det själv, tillsammans med inbjuden smakpanel, att det var en fantastisk lite rätt. Trevligt att juryn var på samma sida. Efter fantastiskt teamwork fick jag och Jennie till den riktigt bra även i Mästerkocksköket. Vill ni laga den själva finns alla vinnarrecept på recept.nu. Eller så klickar ni här.

Ravioloni

 

 

 

 

 

 

 

 

Pavlovan gick halvbra som jag sa i programmet, men för att vara första gången jag lagade den var jag ganska nöjd. Upplägget var identiskt med Sigrids så det var kul att hon tyckte att upplägget var platt. Får laga Pavlova tills jag kräks framöver, så sitter den säkert snart.

Det gröna lagets panik i köket var programmets höjdpunkt om man frågar mig. På tv var det dramatiskt, i verkligheten helt GALET! Det var verkligen bara någon sekund kvar innan Madde öste ner femitoelva saltkar i deras kundkorg. Aftonbladet: Saltpaniken i Mästerkocken.

Idag var juryn riktigt snälla. Så kommer det inte vara framöver vill jag lova!

Nu är det alltså äntligen igång på riktigt och i nästa vecka ryker den första deltagaren. Fy sjutton!

Leave a Reply

Your email address will not be published.