eller mat och mycket sällskap

Helgen var trevlig och rivstartade redan på fredagen. Då var det sångboksgenomsjungning ackompanjerat av en 5-rätters-meny. Maten var kanske inte av yttersta klass, men höll definitivt måttet med tanke på studentbudget och antal sittande gäster. Själv var jag konferencier för kvällen och var således direktören för det hela. Det var riktigt kul och vi han sjunga igenom de flesta sånger i vår digra sångbok. Dock är det betungande att hålla 90 berusade studenter i skick, så det var ganska skönt när sittningen var över. Vill ni se vad vi käkade är det bara att kolla in min instagram.

Lördagen var av förklarliga skäl, till varje sång måste man nämligen självklart ta sig en snaps, mycket lugn. Tvättning och städning stod på schemat. Tillsammans med en snabbvisit till Populare för kaffe var det ungefär allt jag lyckades åstadkomma. Såg dock en riktigt bra rulle på kvällskvisten. Cloud Atlas. Rekommenderas starkt, om man har 3h till övers då.

I söndags var jag bortbjuden till polaren Per och co. för en middag i mexikanskt tecken. Pulled Pork, Cornitas, Refried beans, Guacamole var bara ett axplock av allt gott  som bjöds. Fullproppad, och sprickfärdig trillade vi slutligen hem för en snabbreträtt till bingen.

Idag har varit en måndag som alla måndagar. Transportsträcka. Blev dock en riktigt god Ragú alla Bolognese till middag. Tänk att så få ingridienser tillsammans kan åstadkomma något så fantastiskt. Jag lagar alltid efter ett klassiskt recept fastställs av den italienska gastronomiska akademin, och resultatet blir alltid det samma. Magiskt. Är trött nu så receptet får ni i morgon.

Buon appetito!

544449_391137574318200_1409573550_n