eller bäst igen

Vilket avsnitt! Detta program var garanterat det som var absolut roligast att spela in. Vi fick käka mat av Mannerström, jag blev hyllad av Morberg och fick det underbara nöjet att bli korad vinnare i kvällens tävling. En helt fantastisk upplevelse! Allt var dock inte en dans på rosor. När såsen höll på att skära sig, bara 10 minuter innan allt var över, kom paniken. Jag var jag övertygad om att allt var kört! Jag började vispa som bara sjutton och Helena skrek, släng i en klick smör. Vips så gick den ihop igen och hela tävlingen var räddad. Ibland räcker inte endast skicklighet, då måste man ha lite tur och goda grannar också!

Höjdpunkten på kvällens avsnitt måste dock vara cliffhangern inför nästa vecka. Jag blev brutalt utskälld av Per, något jag var övertygad om inte skulle visas på TV. Ibland har man fel. Vad allt handlade om får ni se nästa vecka…

Ikväll fick fantastiskt underbara Pia lämna oss. En makalös kock, med smaklökar stora som badbollar, och ett hjärta större än en brunbjörn. Tur att vi skall ses på fredag. #piaabstinens

I kväll har jag utöver Mästerkocken matats med makalös mat. Hitintills har vi ätit Marulk med dillskum, emulsion med rom och passionfrukt och rostad mandel. Snart blir det varmrätt. Vildsvin. Nu skall jag äta!

Tjabba!

207391_382671851831439_1853215920_n