eller hur mycket mat kan man laga på en dag?

Igår kväll kom Isak ner till det lilla kollektivet på kullerstensgatan i Lund. Isak är inte bara fotograf, han storebror också. Tillsammans lagade vi kopiösa mängder mat. Eller vi och vi… Jag lagade och min bror fotograferade. Resultatet kommer upp på här på hemsidan inom kort. Jag kan dock avslöja att det blev riktigt bra. Det bjöds på Ragù alla Bolognese, min Signature Burger, Biff Rydberg och mycket, mycket mer. Dödstrött, utarbetad och nöjd skall jag nu släcka lampan för att invänta John Blund. I kväll är han ett välkommet inslag.

Under dagen skedde dessutom välkomna framsteg i jakten på en krog till sommaren. Ser nu ut att kunna bli verklighet, vilket skulle vara fantastiskt roligt. Återstår dock mycket arbete.

Mina glasögon, som numer nästan är mer förknippade med mig än jag själv, har fått mycket uppmärksamhet på sistone. Skall bli intressant att se om glajorna får ett uppslag i Expressen snart.

Skånska Dagbladet skrev en jättetrevlig artikel om mig i samband med att jag gick vidare till topp 12. Fick tag i ett exemplar idag som jag skall skicka bort till gamla mormor. För er som, till skillnad från mormor, vet hur man spenderar tid i den digitala värld vi kallar Internet kan läsa den här & mina mattips här.

Dessutom har jag fått min första helsida i en kvällstidning, en typ av ovälkommen men ofrånkomlig uppmärksamhet. Gäller att vara på sin vakt när man har murvlar på tråden. Finns dock en charm i den typen av journalistik, där största möjliga vikt måste läggas vid varje ordval. Blir en lite tävling mot sig själv i konsten att vakta sin tunga. Storbild i Kvällsposten och citat i Expressen blev resultatet denna gång. Per Morberg ser arg ut på bilden. Hoppas det inte var någonting jag sa.

Fick just mail från Klubben för Inbördes Beundran. Jag blev erbjuden medlemskap.

Mañana, mañana!

SkånskanExpressenIMG_0001