Carl Bodin Svensk

En gastronomisk bekännelse

Simsons Prästgård

Simsons Prästgård är min restaurang. Sedan våren 2013 driver jag den tillsammans med mina två goda vänner Adam och Jonas. Vill ni komma i kontakt med oss eller veta mer om vad vi kan göra för er? Kika in på www.simsonsprastgard.se

Vi ses på Käringön!

Simsons Prästgård söker kökspersonal för säsongen 2013

På den lilla västkustpärlan Käringön ligger Simsons Prästgård. En säsongsrestaurang med 120 sittplatser som sedan i april drivs av Carl Bodin Svensk, finalist i TV4:as Sveriges Mästerkock. Lokalen har anor ända från 1800-talet och fylls varje sommar av öns befolkning och semesterglada turister. På våren och hösten anordnas även en uppsjö av bröllop och privata tillställningar. Allt i regi av av vår unga, familjära och omhändertagande personal. Restaurangen drivs aktivt av Carl själv, tillsammans med delägaren Adam Petersson.

Inför sommarsäsongen 2013 söker vi nu kökspersonal för anställning. Tjänsterna som skall tillsättas är Köksmästare, Kock och Kallskänk. Är du kanske den vi letar efter?

Som Köksmästare är du administrativt ansvarig för köket. Självklart arbetar du aktivt såväl under lunchtid som på kvällen. Utöver de dagliga uppgifterna så är du delaktig i skapandet av menyn. Därför är du kreativ och har en ambition att ständigt utvecklas och utveckla folk i din omgivning. Du är social, stresstålig, lätt att arbeta med och älskar att ta ansvar. Du har ansvar för beställning av all mat och har således en god köksekonomi.

I och med att restaurangen är i sin uppstartsfas kommer du som köksmästare ha stor frihet att sätta rutiner, påverka konceptet och få utlopp för din kreativa sida. Utöver detta har du en känsla för detaljer och älskar att leverera mat av högsta klass. Hade du tyckt det vore roligt att vara delaktig i och ansvarig för köket i en restaurang under skapande så är detta jobbet för dig. Tjänsten sträcker sig från maj-augusti med möjlighet till kontinuerlig anställning över flera år.

Som Kock är du en del av vårt köksteam. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från varmkök, men ambition och inställning är viktigast. Du är dessutom stresstålig och besitter goda kunskaper om mat och livsmedelshantering. Du är också social och lätt att arbeta med. På Simsons Prästgård är det ”högt i tak” vilket innebär att du som kock även kommer att kunna få utlopp för din kreativa sida genom att påverka utförandet av menyn. Utöver detta har du en känsla för detaljer och älskar att leverera mat av högsta klass. Tjänsten sträcker sig från maj-augusti med möjlighet till kontinuerlig anställning över flera år.

Som Kallskänk är du en del av vårt köksteam. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som kallskänk, men ambition och inställning är viktigast. Du är dessutom stresstålig och besitter goda kunskaper om mat och livsmedelshantering. Du är också social och lätt att arbeta med. På Simsons Prästgård är det ”högt till tak” vilket innebär att du som kallskänk även kommer att kunna få utlopp för din kreativa sida genom att påverka utförandet av menyn. Utöver detta har du en känsla för detaljer och älskar att leverera mat av högsta klass. Tjänsten sträcker sig från juni-augusti med möjlighet till kontinuerlig anställning över flera år.

Är du den vi söker? Har du några frågor? Hör då av dig till info@simsonsprastgard.se eller ring oss på 0304 560 59.

Vi hörs,

Hälsar,

Carl, Adam och Jonas med personal

valkommen_5

Has one comment to “Simsons Prästgård”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Anne Kolsatad - 14 augusti, 2013 Svara

    Älskar ditt musselrecept!

Leave a Reply

Your email address will not be published.