Carl Bodin Svensk

En gastronomisk bekännelse

Fisk & skaldjur

Kolja / Kantareller / Vitvinsås / Västerbottenost / Primörer

IMG_0134

 

Moules marinières

IMG_2224

 

 

 

 

 

 

Svenskens Fisksoppa

Svensken Fisksoppa

 

Torskrygg / Blomkålspuré / Äpple / Sidfläsk / Rödbeta / Smör / Pepparrot

Auditionrätt

Has one comment to “Fisk & skaldjur”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Ikram - 13 mars, 2013 Svara

    Mmmm! c4lskar musslor – fatsikkt se5 mycket att vi ff6r inte alltff6r le4nge sedan var pe5 en restaurang i Karlskrona som har musslor som specialitet. Vi fick in varsin gryta med de ljuvligaste musslor, mmmmmm…. Dit ge5r vi fler ge5nger! Besf6k ge4rna Antons ne4sta ge5ng ni e4r i Blekinge (men ta med en lite stf6rre ple5nbok ;))Ha de gott. Kram, Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.