eller det skall fan inte vara någon balsamico i rödvinssky!

I kvällens program får jag det riktigt hett om öronen. Jag kan nu med gott mod checka av ”Utskälld av Per Morberg” från min bucket list. Kvällen program började ute i slakthusområdet på Gudruns slakteri där vi bland hängmörade kadaver och köttstycken fick varsin köttbit lottad till oss.

Jag var riktigt nöjd med min köttbit, men samtidigt lite nervös över att göra det för enkelt. När man har en fin bit kött av högsta kvalité vill man inte göra det för komplicerat. Köttet skall spela huvudrollen på tallriken, men eftersom att det är en tävling vill man inte göra det för enkelt.

Vid det här laget i tävlingen började jag, tillsammans med en handfull deltagare till, bli lite energilös. Trött och sliten, efter en intensiv inspelningsperiod, gjorde att man började tappa ork och lust. Nu gäller det att se till att hitta tillbaka till momentum och finna energin igen. Ge inte upp Carl!

Återkommer med tankar efter programmet!

Skärmavbild 2013-02-27 kl. 20.24.30