eller söndag i sängen

Söndag igen. Veckorna går fort när man har roligt. Om gårdagens middag var en manlig klassiker var dagens ingenting. Just när all mat var klar igår dog nämligen vår gasspis. Utan öppna affärer eller tillgång till bil är vi således gaslösa här på kollektivet. Något som gör det desto svårare att laga mat. Ugnsbaserad mat blir således ledordet för någon dag framöver. Måste fixa detta pronto!

Nu är det bara en vecka kvar till nästa helg, en helg som är fylld av roligheter. Min gode vän Elias kommer hem till Skåne-land och ärar oss med ett besök. Dessutom har jag matlagningsurs med ett gäng glada tjejer på lördag. Sitter och filar på menyn för fullt, men jag är övertygad om att det kommer bli riktigt festligt. Hur kan det bli fel med 6 tjejer och en mästerkock i köket. Tips på vad som kan vara kul att lära sig laga mottages varmt!

I övrigt har dagen varit lugn. Frukost är fundamentet för en bra dag, fråga bara Stina. Surdegsmacka och cappuccino stod på min meny i morse. Bo Kasper Orkesters ”Söndag i Sängen” har varit dagens ledmotiv.

På onsdag är det Mästerkocken igen. Riktigt bra program utlovas. Missa icke detta!

Tjabba!

cali-sin-gas-2011