eller baka baka liten kaka

Idag är dagen före dopparedagen. Eller dopparedag och dopparedag… Det är i alla fall dagen före det att jag skall catera min första måltid sedan programmet drog igång. Det är ett gäng goa gubbar från de olika ICA Malmborgs-butikerna, som ligger i Lund och Malmö,  som skall ha en kick-off ute i ett gammalt sågverk vid Björntorps slott. Jag har fått helt fria händer att bjuda på vad jag vill, och denna gång föll lotten på något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Ja, det blev kåldolmar. Denna omutbara klassiker som alltid skall kombineras med pressgurka, rårörda lingon och potatis. Så även denna gång.

Det skall bli riktigt kul att få laga lite mat att bjuda på igen, det var flera månader sedan jag vispade ihop saker under press, saknar er alla tre Mannerström, Moberg och Aujalay. Hoppas att denna maten skall falla grabbarna i smaken såsom min kyckling gjorde i senaste programmet. Då kan det garanterat bli fler ICA Malmborgs-gig framöver. Kanske till och med ihop med Lotta? Eller vad säger du?

Tack vare detta spektakel har jag nu spenderat eftermiddagen och kvällen i köket. Jag har lagt in pressgurka, bakat äppelkaka, gjort vaniljsås och rårörda lingon. Duktig pojke!

Till äppelkakan kom vår äppelsvarv väl till pass. Fantastisk uppfinning!

Nu kommer en välförtjänt vila innan morgondagens allvar gör sig gällande.

I morgon får ni se hur allt blev!

Sussa sött!

488007_375863219178969_58727793_n