eller frukost värdig grevar och baroner

Dagen till ära klädde jag mig i den sjukaste utklädanden jag kunde hitta och traskade bort till Östgöta Nation. Idag var nämligen den första fadderdagen, vilket innebär att jag tillsammans med mina fadderkollegor skall fösa omkring ett gäng vilsna nyanlända Lunda-novischer på olika aktiviteter. Öl och andra alkoholhaltiga drycker intas parallellt med att lekar leks. Alltid lika roligt, alltid lika slirigt, alltid lika slitigt. Att orka hålla igång på det här sättet, från morgon till kväll, är ett riktigt lyxproblem.

Därför är det tur att man har vänner som Per Berthsson. När jag kom bort till nationen mötte nämligen Per mig med en välkommen present. En frukost värdig grevar och baroner. På sin senaste utlandsresa hade han köpt Foie Gras som denna morgon intogs på rostat bröd med lökmarmelad. Till detta hade Per den goda smaken att servera ett Sautern-vin. Snacka om frukost!

Efter en nödvändig tupplur, jag börjar bli gammal i gemet, är det nu dags att återvända till nationen för ytterligare galej på klubb.

Vi ses i dimman!

397520_10152498844910584_56330330_n