eller möten och Erik Hamrén

Efter uppstigning i svinottan for jag och Adam med 06:20-tåget till Göteborg för en heldag med möten och planerande. På stationen i Lund satt en gatumusikant och spelade på sin gura. Snacka om överambitiöst att börja lira klockan 6 på morgonen. Förhoppningen med dagen var att komma några steg närmare våra sommarplaner. När dagen summeras kan vi konstatera att så också blev fallet. Några lyckosamma samtal helt enkelt. Det är härligt när saker och ting faller väl ut.

Utöver möten han vi checka av två måltider från listan hemma på västkusten. Lunchen käkade vi på Mannerströms Saluhall i Askim. Förvånande gott för en billig peng. Lammrostbiff med rotfrukter samt dessert och kaffe.

Middagen käkade vi på nybyggda Clarion Post. Hamburgare och pommes bjöds och en riktigt god sådan. Köttet kom från Gröna gårdar och var ljuvligt. Till det serverades en tryffelmajo och diverse andra såser. Riktigt gott.

På bordet bredvid satt dessutom Erik Hamrén med sällskap och käkade middag. Vilket för en fotbollsfanatiker som mig minst sagt piggade upp middagen. Nu är det sena tåget tillbaka till Lund.

Mañana, mañana!

485897_370027789762512_1991226547_n