eller mycket mat och lite verkstad

Ingen söndag utan Söndagsmiddag. Det är en viktig tradition att uppehålla, så länge man inte är allt för sliten efter lördagens bravader, då duger hämtpizza gott.

Idag blev det dock en riktigt klassisk stek, med hasselbackspotatis, gräddsås och jordärtskockspuré. Desserten blev desto mer komplex. En tarte med hallon- och citroncurd toppad med italiensk maräng. Syndligt gott!

stek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stek är faktiskt en riktigt tacksam rätt, speciellt på söndagar då man ofta har tid över. Den tar visserligen några timmar i ugnen, men där sköter den sig självt. Köp en fin bit rostbiff eller fransyska och låt ugnen göra jobbet. Alltid lika uppskattat, alltid lika gott!

tatre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill ni vet hur jag gör min söndagsmiddag? Klicka här så får ni receptet steg för steg. Såg tarten lockande ut? Klicka här så får ni receptet på den också.

I övrigt har denna söndag varit likt man önskar sig. Lugn.

På återhörande!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.