eller lax är både mat och pengar

Då var det dags för ännu en vecka och så också löften om förbättring av hälsa och ny påbörjad träning. Får se hur många dagar jag håller som renlevnadsmänniska denna veckan? Någon som känner igen sig? Har en känsla av att det är något allmänt…

Idag var jag på baken och startade upp ett företagskonto. Lotten föll, efter rekommendation på SEB. Mycket trevlig bankman måste jag säga. Inte alls som som man föreställer sig en bankman. Jag tänkte mig en äldre herre iklädd dubbelknäppt marinblå kavaj med guldknappar samt en bredrandig slips, glasögon med titaniumbågar och välfriserad hjässa. Min föreställning raserades ganska omgående när en trevlig ung man mötte mig i dörren. Är det jag som är fördomsfull eller den trevlige unge mannen som var malplacerad?

Till middag bjöds det nyttigheter för omväxlings skull. Antar att samvetet fick sig en törn efter gårdagens tarte. Sallad i all enkelhet med varmrökt lax och pepparrot- & citronsås. Påminde mig om det jag och Adam serverade på Rökeriet i somras. En sommar som är välkommen att återkomma snarast möjligt, om du frågar mig. Är trött på att vintern fortfarande håller ett stadigt grepp om vår vardag och tynger Lunds kullerstensgator med snö.

Men vi får nog tålmodigt vänta. Under solen intet nytt.

I morgon skall jag vara med i Radio. Nybryggt heter programmet och sänds på Radio AF mellan kl 7-9. Skall bli kul!

Fridens liljor!

bild