eller hur man sätter ribban direkt

Ni som såg avsnittet igår kunde se hur jag tillsammans med fyra av mina mästerliga kollegor gjorde de absolut bästa köttbullarna av alla. Sjukt stolt! I detta fall kan jag dock inte ta åt mig all ära själv. Receptet är nämligen till viss del min gamla mormors. Hon brukade alltid göra köttbullar och biffar till oss, under somrarna på Arnön. Det var således med dessa smakminnen, från svunna ljumma sommardagar, som jag slängde ihop smeten till mina små bullar. Väluppfostrad och rättfärdig som jag är tackade jag mormor i avsnittet, något som uppenbart blev bortklippt. Detta resulterar därför i en liten upprättelse här istället. Tack mormor!

Mormor

I övrigt har dagen späckats av möten och åtaganden, samt lite studier. Kvällens middag blir självklart köttbullar, denna kväll med potatismos, rårörda lingon och pressgurka. Receptet hittar ni här!

Smaklig spis!

Has one comment to “Tack mormor”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Per B - 10 januari, 2013 Svara

    Kan nån, kan Carl!

Leave a Reply

Your email address will not be published.